Allmänt

 

Jag som har knåpat ihop den här websidan heter Jim Gahnfelt och jag har funnits sen maj -68. Min familj och jag bor strax utanför Eskilstuna och familjen består av min fru Ulrika, sönerna Daniel och John samt dottern Lisa.

Här är ett par sköna sommarbilder på mina fina tjejer:

 

På fritiden tränar jag hemma i eget gym, skruvar med hobbybilen (se Cheva-knappen i menyn), besöker bilträffar, fixar med huset och trädgården om jag måste... fast inte så ofta och allt som är fint hemma är min frus förtjänst - både ute och inne. Sen tar ju själva familjelivet lite tid i anspråk också.

I min skivsamling finns alla Bruce Springsteens skivor och jag missar inte hans Sverige-besök så länge jag lyckas få biljetter. Följdaktligen spelas det mycket Springsteen hemma - allmänt och under träningspassen, även om viss hårdrock nästan funkar bäst att träna till. Annars lyssnar jag väldigt gärna på gammal rock, rockabilly och en del blues m m. Har på senare tid insett att jag nog närmast kan beskriva mig som allergisk mot pop. Åtminstone om jag utgår ifrån etiketterna dom sätter på musiken på radio.

Så en sammanfattning av sånt som får mig att må bra är familjen, gamla amerikanska bilar, bilträffar och dragracing (egentligen kan det mesta som har motor få mig på gott humör och allra helst om det har några år på nacken), Bruce Springsteen, gammal rock och rockabilly, styrketräning och greppträning.

En hund skulle jag väldigt gärna önska att vi kunde ha - en stor och lufsig, stadig och kramgo, till exempel en Berner Sennenhund som vi hade hemma när jag var i övre tonåren. Men så länge vi båda jobbar heltid är det uteslutet - en hund ska inte vara ensam hemma många timmar om dagen. Men nån gång, hoppas jag...

 

Varför denna websida?

Tja, jag ville göra en, för att bli komma underfund med hur det går till. Men i avsaknad av ideer om innehåll så blev det aldrig nåt. Men så kom det här med greppträning (se Grippers i menyn) in i min tillvaro 2003 och då fick jag en anledning som var tillräckligt bra för mig. Att sidans innehåll berör ett extremt smalt intresseområde är jag medveten om, men det finns trots allt fler av samma sort, och någon av dessa kanske kan ha behållning av sidan. Efter köpet av Chevan har innehållet vidgats så smått så vi får väl se vart det tar vägen framöver. En vacker dag kanske jag till och med försöker snygga till den också!

Jag har min websida hos webhotellet Surftown som jag är väldigt nöjd med! Lågt pris och utmärkta prestanda tycker jag. Skulle du vilja använda Surftown som hotell för din websida så får du 15 % rabatt om du klickar på mina länkar till Surftown.

Reklamfönstren som poppar upp har inget med Surftown att göra utan följer med sidräknaren.

 

Kontakt

Om det är nåt med sidan eller dess innehåll ni undrar över, så det går bra att maila mig.