Behandlingar för hälsan

För en tid sedan så besökte jag en klinik i Kungälv som heter 1 Hälsa. Där tog jag en massage som var fantastisk skön, det var en vanlig svensk klassisk massage i Kungälv men det är en jäkla skillnad på massage och massage märkte jag då. Det var en avslappnad stämning och de var riktigt duktiga. Sedan den dagen har jag varit på ytterligare en massage där samt provade jag på healing i Kungälv hos dem en gång. Det var något helt nytt, jag har länge velat prova healing och när jag fick reda på att de erbjöd just det så kunde jag inte låta bli att prova. Jag kände att det gav mig mycket energi och jag kände mig betydligt mycket mer positiv och glad efteråt. Det var en annorlunda typ av behandling och jag kan tänka mig att healing är väldigt bra för de personer som lever en stressad vardag med mycket jobb och rörelse. För mig som är en ganska lugn och sansad person var healing mer av en upplevelse men jag tror inte att jag är i så stort behov utav det som andra skulle tänkas kunna vara. Men deras massage är däremot verkligen någonting för mig, alla människor kan behöva en massage emellanåt. det är nyttigt för hälsan och välmåendet samtidigt som det frigör en massa hormoner som är bra för psyket och hälsan. Utöver massage och healing så erbjuder 1 Hälsa också cellreset. de erbjuder sina behandlingar i Kungälv, Ale och Lilla Edet med omnejd.

Du gillar kanske också...