God lunch på Orust

Hej, alla mina läsare, och välkomna hit igen. Jag tänkte berätta för er om en restaurang som jag åt lunch på idag som jag tyckte var utomordentlig. Som ni säkert vet så är detta något som jag tycker är riktigt kul att göra, och därför vill jag gärna göra det idag också. På lunchen idag var vi ett litet gäng som drog iväg för att äta lunch här på Orust på en thairestaurang som finns i närheten av där jag jobbar.

Det var en mycket trevlig upplevelse som jag hoppas att fler kommer få uppleva nu när ni har hört om restaurangen som serverar lunch på Orust. Restaurangen heter Erawan Thai Restaurang och serverar riktigt god thaimat till bra priser. De har en lunchbuffé som de serverar alla vardagar som verkar vara mycket populär, men om man inte vill ha buffé kan man istället beställa andra rätter som finns på deras meny. Det finns allt från ris och nudlar, till soppor och wokat. Med andra ord finns det någonting på menyn som passar alla som vill ha en god lunch på Orust. Därför hoppas jag att ni också går dit och besöker denna restaurang, för godare thaimat får man nog leta efter. Förhoppningsvis blir ni som går dit minst lika nöjda som alla vi i mitt sällskap blev. Om ni, mina läsare, också har varit där eller planerar att gå dit snart så får ni gärna höra av er till mig för jag vill gärna höra om era upplevelser och vad ni tyckte om stället. Släng iväg en kommentar så får vi alla höra vad ni tycker.

Du gillar kanske också...