Miljövänlig isolering i Norr

Hej på er! Jag hoppas att ni har det kanon! Jag tänkte göra ett litet inlägg och berätta lite om ett notera – miljövänligt företag som jobbar med isolering i områden som exempelvis Kalix, Boden, Luleå och så vidare! Detta företag heter Eko Miljösortering I Norr och jag kom i kontakt med när vi höll på och renoverade om i vårat hus, och eftersom att en släkting till mig tipsade mig om detta företag så tog jag kontakt med de på företaget för att se om det var något för mig.

Något som jag föll lite extra för var att de arbetar med material som varken ruttnar eller murknar, utan ett material som är snäll för miljön, och som håller länge, vilket resulterar till mindre framtida komplikationer och möjliga problem som i övriga fall kan tillkomma inom tid.  De har även en självklar strävan efter att arbeta med produkter som för kund inte kostar allt för mycket, och man har även möjlighet att utnyttja ROT-avdraget som gör att man får det ännu billigare. Detta företag är väldigt populärt och samarbetar med många kända företag som exempelvis Byggsnickarn, Byggcity, Vtab, Norrhuset, Ekovilla samt många fler! Det som är särskilt omtyckt med detta företag är att de har stort fokus på miljö och arbetar med lösull som är snällt mot både miljö och dessutom är skonsamt för allergiker!

Du gillar kanske också...