Det finaste blomsterarrangemanget jag sett

För en månad sedan var jag på en begravning i Götene då en person som stod mig nära gått bort. För att kunna göra ett blomsterarrangemang till begravningen för att kunna ka farväl på bästa sätt, därför vände jag mig till Gloriosa Blomsterdesign.

Jag har tidigare köpt blommor av det här företaget då jag tycker att deras slutgiltiga resultat alltid lever upp till mina förväntningar när det kommer till de dekorationer jag beställt från dem. Med det sagt var det ett självklart val för mig att jag skulle vända mig till dem med min beställning av blomsterarrangemang till denna begravning i Götene. Mitt önskemål var att det skulle vara puderrosa rosor i dekorationen då det var min kompis favoritblomma, sedan fick floristen fria händer för att göra ett finns blomsterarrangemang till begravningen. Av personalen fick jag återigen ett bra bemötande och gjorde allt så att jag inte skulle känns någon press och stress vid val av blommor och modell, därefter gjorde de allt för att det slutgiltiga resultatet var något jag tänkt mig och skulle vara nöjd över att ha som sista hälsning till min vän på hennes begravning i Götene. Ännu en gång ångrar jag inte att jag vände mig till Gloriosa Blomsterdesign för mitt ärende då jag som vanligt fick strålande service och en produkt jag var nöjd över och kommer i framtiden fortsätta gå till dem när jag har något ärende inom blommor. Om du är ute efter ett företag som kan designa blomsterarrangemang till ditt bröllop eller till en begravning är det här helt rätt företag att vända sig till för en upplevelse som är bra i helhet.