En investering i mig själv

Jag har bestämt mig för att ta bättre hand o mig själv. Jag har jobbat på stenhårt i drygt 25 år nu, fött tre barn och aldrig tagit tid till att ta hand om mig själv och fokusera på mitt välmående. Men nu känner jag att det är dags, som 45-årig kvinna på Kungsholmen och jag har insett vikten av att ta väl hand om sig själv. Man har bara en kropp och ett liv där man vill maximera alla upplevelser. Ett sunt liv är nyckeln till en lycklig tid. Därför ska jag ta och investera i mig själv för nu har jag möjlighet att göra det, mina barn är stora och klarar sig i princip själva och jag har ett arbete där jag nu kan styra ganska mycket själv. Jag ska gå en regression utbildning på Kungsholmen. Denna utbildning erbjuds av Livskraft Personlig Utveckling – Kikkie Krohn. Utbildningen sker under en tid och är bra av flera anledningar. Det ger en bättre självinsikt, distans och styrka vilket medför flera andra egenskaper. Jag tror att en regression utbildning hade varit väldigt bra för mitt psyke för att hitta tillbaka till sig själv och det driv som man en gång hade. Jag vill hitta min plats i livet och jag tror att utbildningen i Kungsholmen hade hjälpt mig att göra det. Livskraft Personlig Utveckling fokuserar på hälsa och välmående, de erbjuder olika typer av kurser för företag, grupper och individuellt.